https://www.aeldresagen.dk/tilbud-og-rabatter/tilbud/alle-tilbud-og-rabatter

Bliv medlem og støt vores arbejde for at Danmark er et godt land at blive ældre i!

Et medlemskab med mange fordele.

 

Ældre Sagen tilbyder gratis og uvildig rådgivning fra vores juridiske eksperter, økonomer og socialrådgivere, samt mulighed for at deltage i vores mere end 73.000 spændende arrangementer landet over.

Vi vil gerne invitere dig med ind i fællesskabet.

Hos Ældre Sagen kan du altid finde mange spændende medlemsarrangementer, der inspirerer, udvikler og giver indhold i tilværelsen. Som medlem får du mulighed for til at deltage i de arrangementer, der passer dig.

Vi har mange gode medlemstilbud og -fordele til dig. I mere end 2.000 butikker over hele landet kan du få gavn af et medlemskab af Ældre Sagen i form af særlige rabatter på eksempelvis rejser, fitness, kultur, restaurantbesøg og meget mere.

– kort sagt et medlemskab, der betaler sig!

 

Det får du også som medlem!

 

Se et udpluk af vores mange fine tilbud nedenfor:

Rejser og ophold. Rejs verden rundt, nyd en ferie i Danmark eller tag på et aktivt højskoleophold og få nye oplevelser til særpris. Se vores rejsetilbud her.

 

 

Kultur og oplevelser. Benyt dig af de mange tilbud inden for fx teatre, museer, zoologiske haver og særarrangementer.

 

Sundhed og motion. Få op til 70 kr. i rabat pr. måned på et fitnessabonnement hos din lokale fitnesskæde, som styrker din krop og dit helbred. Se de gode motionstilbud her

 

 

Spis ude. Få 25% rabat på menukortet på udvalgte restauranter på udvalgte dage, over hele landet. Læs mere om rabatten her

 

 

Meld dig ind nu ved at udfylde formularen øverst til højre!

 

 Du får glæde af dit medlemskab resten af livet.