https://www.aeldresagen.dk/tilbud-og-rabatter/kategorier/sundhed-og-motion

Bliv medlem af Ældre Sagen
– find tilbud om motion!

 

Masser af sunde medlemsfordele

Det er sjovt og vigtigt at være fysisk aktiv – og det er aldrig for sent at gå i gang med at motionere. Som medlem af Ældre Sagen er der gode besparelser at hente, når du ønsker at melde dig ind i et fitnesscenter.

 

Et medlemskab med mange fordele.

 

Ældre Sagen tilbyder gratis og uvildig rådgivning fra vores juridiske eksperter, økonomer og socialrådgivere, samt mulighed for at deltage i vores mere end 73.000 spændende arrangementer landet over.

Vi vil gerne invitere dig med ind i fællesskabet. Hos Ældre Sagen kan du altid finde mange spændende medlemsarrangementer, der inspirerer, udvikler og giver indhold i tilværelsen. Som medlem får du mulighed for til at deltage i de arrangementer, der passer dig.

Vi har mange gode medlemstilbud og -fordele til dig. I mere end 2.000 butikker over hele landet kan du få gavn af et medlemskab af Ældre Sagen i form af særlige rabatter på eksempelvis rejser, fitness, kultur, restaurantbesøg og meget mere.

– kort sagt et medlemskab, der betaler sig!

 

Få rabat hos de førende fitness-kæder over hele landet.

Få rabat på fitness abonnement: Medlemskab: 229 kr. pr. måned – du sparer 20 kr. og får ubegrænset fitness- og holdtræning i Fitness Worlds mere end 150 centre over hele landet. Se oversigt over centre og læs mere om Fitness World her

 

 

Rabat på motion: Du sparer  50 – 70 kr på dit abonnement og hos SATS kan du få samme tilbud til en ven. Nyd de lækre velværefaciliteter med bl.a. sauna. Spar 50-70 kr. om måneden.
Se oversigt over centre her og læs mere om dine fordele

 

Rabat på motion: Du sparer  40 kr på dit abonnement og hos Loop Fitness. LOOP er et dokumenteret træningskoncept, der sikrer træning af hele kroppen – både styrke og kondition. Fra kun 179 kr. pr. md.
Se oversigt over Loop motionscentre her og læs mere om dine fordele

 

Meld dig ind nu ved at udfylde formular øverst til højre!

 

 Du får glæde af dit medlemsskab resten af livet.