https://www.aeldresagen.dk/tilbud-og-rabatter/kategorier/ferie-og-ophold

Bliv medlem af Ældre Sagen, og få rabat på din næste rejse med Albatros Travel

 

Få oplevelser med rabat hos Albatros Travel

Er du medlem af Ældre Sagen, kan du rejse med rabat på udvalgte rejser fra Albatros Travel. Du kan også komme med på rejser, som er særligt sammensat til Ældre Sagens medlemmer – her får du også en favorabel pris.

På grupperejser med Albatros møder du dygtige danske rejseledere, interessant indhold, god komfort og fornuftige priser.

Sammen med tusindvis af faste gæster har Albatros brugt over 30 år på at forædle grupperejsen, og sammen rejser vi med hjerte, hjerne og holdning.

 

Spændende rejsebilleder fra Albatros Travel

 

Albatros_travel_norge_Ældre_Sagen

Albatros_travel_Svalbart_Ældre_Sagen

Albatros_travel_Indonesien_Ældre_Sagen

 

Dit medlemsskab er hurtigt tjent ind.

Vi har også mange andre gode medlemstilbud og -fordele til dig. I mere end 1.500 butikker over hele landet kan du få gavn af et medlemskab af Ældre Sagen i form af særlige rabatter på eksempelvis rejser, fitness, kultur, restaurantbesøg og meget mere.

Ældre Sagen tilbyder gratis og uvildig rådgivning fra vores juridiske eksperter, økonomer og socialrådgivere, samt mulighed for at deltage i vores mere end 65.000 spændende arrangementer landet over.

Vi vil gerne invitere dig med ind i fællesskabet. Hos Ældre Sagen kan du altid finde mange spændende medlemsarrangementer, der inspirerer, udvikler og giver indhold i tilværelsen. Som medlem får du mulighed for til at deltage i de arrangementer, der passer dig.

– kort sagt et medlemskab, der betaler sig!

 

Gode tilbud på rejsen!

Tilbud på rejser er nogle af de mange rejsetilbud Ældre Sagen giver dig. Ud over rejser er der tilbud på andre ting til rejsen – se et udpluk nedenfor:

Meld dig ind nu ved at udfylde formular øverst til højre!

 

 Du får glæde af dit medlemsskab resten af livet.